Årets FEDESTE event

Her er essensen af hvad det vil sige at være tropsspejder; udfordringer, spænding, nervøsitet, super gode kammerater og hygge.
Alt det kan du finde, blandet sammen i en stor pærevælling, hvis du vælger at tage chancen og tage med på et af årets PLan-kurser.

“Ja det er fint. Hva FANDEN er det der PLan for en hat?!” Tænker du så. Jo generelt for alle PLan-kurserne er, at de handler om at udvikle dig som nuværende eller kommende PL/PA, spejder og menneske. PL/PA-delen handler om ledelsesværktøjer, komunikation og planlægning. Udviklingen af dig som spejder handler om at bygge videre på specifikke dele af nuværende færdighede, give dig gode ideer og tips til spændende møder, ture og aktiviteter og lære dig en masse samarbejde og opgaveløsning.

Plan er noget af det fedeste ved at være tropsspejder. Det kan virke lidt skræmmende den første gang man skal på plan, fordi man skal afsted med måske kun en eller to man kender eller måske slet ingen man kender. Står man og tvivler på om man skal tage afsted eller ej, skal man bare spørge en hvilken som helst tropsspejder, der har været på PLan, om hvilken spejdertur han/hun glæder sig aller mest til, og svaret vil garanteret lyde: “PLAN!!!”

 

Comments are closed.